Klubtøj

Tøjet er bestilt i 2014, så tilmeldingsdag er lukket.

Så er det lykkedes os at få en aftale i stand med et super godt cykeltøjsfirma, samt nogle rare sponsorer, som nu betyder at vi kan tilbyde vores medlemmer noget lækkert unisex cykeltøj, til nogle fordelagtige priser og ikke mindst i vores eget design. Tøjleverandøren er et italiensk firma som hedder Marcello Bergamo, og det drejer sig om et sæt bestående af et par bibshorts, en kortærmet, samt en langærmet trikot. Vi er selv rigtigt glade for resultatet, og vi håber at mange, ikke mindst alle tilmeldte til Aalborg MTB Marathon 2014, vil købe og stille op i sættet.

ØHMTB Klubtøj

Hele sættet, inklusiv ét års medlemsskab af ØHMTB for hele 2014, kan erhverves for kr. 999, såfremt at vi minimum kan få afsat 10 sæt. Dvs. at vi kan sælge alle 3 dele til 699 kr. hvilket er pænt stykke under halv pris, i forhold til vejledende priser. Der vil blive mulighed for at prøve tøjet i alle tilgængelige størrelser, inden den endelige bestilling, så vi sikrer at alle får tøj som passer. (Fra str. 6 år til 6xXL). Det vil være midt i januar, at der bliver et par dage til prøvning af tøjet. Herefter vil vi sende ordren afsted, hvor efter at produktionen vil gå i gang i italien, og ca. 8 uger senere vil det blive leveret. Dvs. omkring medio marts.

Tøjet som vi har bestilt er blevet testet af det anerkendte cykelsite feltet.dk, hvor det har fået rigtig fine anmeldelser. Se link:http://www.feltet.dk/nyheder/test_marcello_bergamo_foraarstoej

Det er vores håb at rigtig mange vil være med, så vi på fornemmeste vis kan præsentere os selv og vores sponsorer, både i forbindelse med vores lokale træningsture, men også ifm. ture og løb rundt omkring i landsdelen! Der bliver oprettet en begivenhed, hvor man kan tilmelde sig, så kan alle følge med i status på efterspørgslen. Vær opmærksom på at der skal bestilles minimum 10 sæt hver gang, hvorfor der kan gå lang tid før en ny bestilling kan igangsættes, hvis man ikke er med første gang.

Vores sponsorer er: Biltema, KJ Autoteknik, Konica Minolta businesscenter, 2Bdesign, Lund og Staun, Nibe/Øster Hornum VVS, samt Kaj Bisgård ApS.
Derudover har vi valgt at gøre reklame for Katbakken og Ø.H. Fitness.

De bedste hilsner
Bestyrelsen