Vores sponsorer

FriluftscenterKatbakken_sol1

2bdesignLundogStaun_logo

vvs_logo

vvs_logoclear2015-01-26 23_56_55-Øster Hornum Fitness – Google ChromekoMiLogovvs_logoclear

 

Hostingsponsor:

webhouse_logo

Logosponsor:

Firmaet DesignMantic.com  har sponsoret vores logo:

Vores logo:

Øster Hornum MTB Klub er åben for alle der gerne vil køre mountainbike og vi ønsker at opbygge et sammenhold mellem folk, der nyder at køre mountainbike. Vores mission er at forbedre vores klub og forstærke sammenholdet i klubben.

Af denne grund synes vi den bedste måde at kickstarte vores nye image på, er ved at forny vores lgog. Eftersom vi er en non-profit organisation, har det været svært for os at finde de nødvendige finanser til nye logo designs, så vi brugte en ressourcefuld hjemmeside ved navn Designmatic til at hjælpe os med vores. Vi er nødt til at sige, at vi er ekstremt stolte over resultater og virkelig gerne vil anbefale hjemmesiden til hvem som helst der ønsker at få et godt logo design til billige penge.

Hvis du gerne vil vide mere om Designmantic, er det en hjemmeside der arbejder med at fremstille logoer. Alt hvad du skal give dem, er navnet på din virksomhed (og et slogan hvis du synes), og hjemmesiden vil præsentere dig for flere forskellige muligheder, som du kan personliggøre. Du kan også søge efter de individuelle elementer som du ønsker at fokusere på. Eftersom vi er en klub til mountainbikers, var vores fokus på cykler og vi fandt ud af at der var masser af muligheder tilgængelige. Du kan også bruge hjemmesiden til at lave visitkort, bryllupsinvitationer og monogrammer.

Vi ser frem til at høre, hvad du synes om vores nye logo. Husk, at vi gerne vil have at vores medlemmer er aktivt involverede i vores klubs vækst, så du er mere end velkommen til at kommentere og give feedback.